پسته بی مغز اگر لب وا کند رسوا شود
دکتر حسن روحانی(البته دکتراشم شائبه داره)در یکی از سخنرانیهاش گفت که احساسات انقلابیگری تموم شده و الآن دیگه وقت عقلانیته تا کی میخواهیم تو فضای انقلاب بمونیم .
البته فکر کنم ایشون احساسات انقلابیگری رو با احساسات دوستی خیابانی دختر و پسر که زود هم فرو کش میکنه اشتباه گرفتن .
با سخن دکتر حسن یه سئوالی پیش میاد ؟ انقلاب اسلامی ایران ( که با پشتوانه 100 سال مجاهدت بزرگان صورت گرفت و به پیروزی رسید ) اصلا عقلانیت نداشته و الآن با حضور حضرت ایشان عقلانیت پیدا باید بکند .
نکته ای که در مورد احساسات باید متذکر بشوم این است اولا انقلاب ایران با اسلام گرایی ممزوج بوده فلذا اسلامیت در عنوان حکومت اصل شد یعنی جمهوری اسلامی و دوما اینکه احساسات دینی با احساسات عاطفی فرق داره چرا که احساسات دینی با حب و بغضهایی که خداوند بیان کرده اند همراه است و این حب و بغضها همیشگی است زیرا که تولّی و تبرّی امر به معروف و نهی از منکر و ... از واجبات دینی است و همیشه برای مومنین تکلیف آوره ولی احساسات عاطفی ممکنه با تغییر منشأ اثرش اون هم تغییر پیدا بکنه و به صورت زودگذر باشه و یا اینکه این احساسات عاطفی شاید عقلانیتی نداشته و با شعله ور شدن غرائض و عواطف روشن شود و زود هم خاموش شود .
به نظر میرسه احساس مسئولیت انقلابی رو با انقلاب احساساتی ، قاطی کردند
اما وقتی رئیس جمهور مملکت اسلامی ، احساسات انقلابی رو با احساسات عاطفی قاطی بکنه باید مثل مدرکش به عقلانیت و فهمش از دین و انقلاب ایران شک کرد .
حسن جان بفهم انقلاب ایران تا زمانیکه با احساسات دینی و انقلابی اصیل همراه است ماهیت اصلیش ، که همان ایجاد جامعه دینی و تحقق عدالت اجتماعی و .. است به آرمانها و ایده آلهای خودش دست پیدا میکنه و اگر روحیه انقلابیگری فرو کش بکنه و ذائقه ها عوض بشه مطالبه گری انقلابی هم تموم میشه در این صورت تو میمانی با داداشت حسین فریدون و نجومی بگیرهای مرفه بی درد و ... که کسی با شما کاری نداره .
سخنان مقام معظم رهبری در سالگرد ارتحال امام خمینی در 96 در مورد انقلابیگری-----------
** برخوداری از «روحیه، ذهن و عمل انقلابی» درس بزرگ امام راحل عظیم الشأن است و ملت ایران در پرتو اهداف و آرمانهای همچنان پر جاذبه امام و هوشیاری در مقابل شیطان بزرگ، راه تحقق اهداف انقلاب را در معنای حقیقی عقلانیت یعنی انقلابی گری ادامه می دهد.
** حضرت آیت الله خامنه ای با انتقاد از برخی که «عقلانیت» را به عنوان نقطه مقابل شعارهای انقلاب مطرح می کنند، افزودند: عقلانیت واقعی در «انقلابی گری» است و نگاه انقلابی است که می تواند حقایق و واقعیتها را نشان دهد.
** امام
بزرگوار سی و چند سال پیش در پرتو نگاه انقلابی و در واقع عقلانی، امریکا را
«شیطان بزرگ» و «غیرقابل اعتماد»
معرفی کرد و اکنون بعد از سه دهه، رؤسای برخی کشورهای اروپایی به این واقعیت اذعان
می کنند و امریکا را غیرقابل اعتماد می نامند که این مسئله، عقلانیتِ ناشی از
انقلابی گری امام را نشان می دهد.
** رهبر انقلاب اسلامی، «برخورداری از روحیه و ذهن و عمل انقلابی» را بزرگترین درس امام خواندند و افزودند: هرگز نباید این درس راهگشا و سعادت بخش را فراموش کرد.
** اگر انسان با اعتماد به نفس و «منطق و عقلانیت انقلابی» در یک چالش وارد شود، هزینه اش به مراتب کمتر از هزینه سازش است.
** انقلابیگری یعنی مسئولان کشور هدفشان راضی کردن قدرتها نباشد و بدون انفعال و تسلیم در مقابل زورگویان، فریب آنها را نخورند و با دوری از ضعف نفس در مقابل شیطان بزرگ، همت و هدف خود را در بکارگیری نیروها و عناصر داخلی، حل مشکلات و راضی کردن مردم متمرکز کنند.
** نیاز کشور را به «روحیه، ممشا، اصول و مبانی انقلاب و امام» مورد تأکید قرار دادند و افزودند: «انقلابی گری» را به عنوان «افراطی گری» نفی نکنید، زیرا انقلابی گری نیاز واقعی کشور و جامعه است.